A macska kedvence az új fűtés

Egy kisállat minden család életében nagyon fontos szereplő, legyen szó kutyáról, macskáról, vagy kisebb házi kedvencről. A kis lényük összehozza a család tagjait, akár egy kutyasétáltatás alkalmáig, vagy a közös játék és az állatka etetése is kovácsoló hatással bír. Arról nem is beszélve, hogy mennyi szeretetet tudnak adni, már a szimpla jelenlétükkel, vagy azzal, hogy megérik, hogy az ember éppen beteg lesz, bánatos, vagy éppen azt, hogy boldog. Különleges képességük van az ügyben, hogy mennyire empatikusak tudnak lenni, és az ember számára is jó, hogy van kiről gondoskodni, van kire figyelnie, jó érzés, ha várják otthon az embert még akkor is, hogy ha egy kisállatról van szó. Az emberek felelőssége megfelelően gondoskodni róluk, úgy gondolom, hogy az én Móricz macskám teljesen olyan, mintha családtag lenne, amióta pedig padlófűtésem van, még jobban szeret a macska.

Sokat gondolkodtam, hogy milyen fűtési rendszert alkalmazzak, szereltessek be a szakemberekkel. Nagyon újszerű dolgot szerettem volna alkalmazni a lakásban, úgy, hogy a számláimon is ez látszódjon, költséghatékonyságot mindenekelőtt szem előtt tartottam. Ezért döntöttem a padlófűtés mellett, annak is az elektromos változatát választottam, melyek fél, illetve egy méteres kis, vékony táblákban szerelhetők be. Ezt természetesen nem magamtól tudom, honnan máshonnan is tudhatnám, mint magáról az oldalról, ahonnan megrendeltem a padlófűtésemet.

Az oldal maga nagyon jól rendezett, kiismertem magam az első kattintások alkalmával, ami nagyon tetszett és ez mindent elmond a cégről is, hogy nagyon korrektek, minden információt megosztanak az érdeklődőkkel, azért, hogy a leendő vásárlóik minden fontosabb mozzanatáról a padlófűtés beszereléséről, annak működéséről egyszóval mindenről tudomásuk legyen, abban a pillanatban amikor elfogadják az árajánlatot és megrendelik a számukra megszabott padlófűtést.  Nagyon hatékony módja a lakás felfűtésének és nem kell mindenhova lefektetni, ezt is megtudtam az oldalról, mivel én számoltam és adtam meg a négyzetmétert, hogy hány négyzetméterre szeretnék padlófűtést, ez is az oldalról tudom, hogy például a kád, zuhanytálca és egyéb ilyen és ehhez hasonló beépített helyekre nem kell hozzámérni a négyzetméterhez, ez csak jó tanulság nekem. Ezen részek kihagyásával igyekeztem pontos arányok megadására, első körben négyzetmétert adtam meg, majd másodikban az alaprajzot, hogy hol is vannak az ajtók elhelyezve lakás szerte. Miután megadtam a négyzetmétereket vártam, hogy megérkezzen az árajánlat az új padlófűtésemre. Egy napon belül meg is érkezett, ez szinte a mai világban csodaszámba megy, hogy egy cég ennyire gyorsan el tudja készíteni az árajánlatát, és ami ennél is fontosabb, hogy pontosan, precízen, mivel a honlapukon fel van tüntetve, hogy amely árat az árajánlatban megadnak, az lesz a végleges ár is, nincs utólagos plusz, és rejtett költség, azzal az árral kell számolnia a megrendelőnek, amit az első alkalomkor megkap. Én mivel nagyon kedvező ajánlatot kaptam, rögvest meg is rendeltem a padlófűtésem. kisvártatva meg is érkezett a szállítmány és a beszerelő, beüzemelő szakemberek gárdája. Látszott, hogy összeszokott társaságról van szó, nagyon gyorsan dolgoztak, szinte észre sem lehetett venni, hogy a lakásban tartózkodnak. Miután felkerült a padlófűtés és a padló burkolat is, elkezdődhetett a kipróbálása a padlófűtésnek, minden tökéletesen működik azóta is, Móricz macskám pedig azóta is nagy szeretettel használja a padlót fekvés, hempergés, játszás céljából, aminek én örülök, hogy jól érzi magát az új környezetében.