Kiskutya, nagy kutya, kombi autó, gyermek?

Az egész úgy kezdődött, hogy a parkban megismerkedtem egy lánnyal. Gyönyörű, hosszú, göndör, szőke haja volt, és lenyűgöző tekintete. Éppen a kutyáját sétáltatta, mikor összeakadt a tekintetünk, és többé nem tudtam levenni róla a szemem.

 

Odamentem, egy életem, egy halálom, elhívtam egy randira, és bejött. Szerelem volt első látásra, majd a másodikra, és végül az összesre. Nem olyan sokára összeköltöztünk, és egymás életét kiteljesítettük. És ahogyan az életünk összefonódott, úgy változott az enyém a régi megszokott kerékvágásból az övé irányába. például hirtelen egy kiskutya gazdája lettem, ami rengeteg új felelősséggel és kihívással jár számomra. Még sosem volt ilyen tapasztalatom, nem kellett senki nedvéért reggel 6kor felkelnem, és sétálni mennem, de a kezdeti nehézségek után ezt is könnyen és jó szívvel tudom ma már abszolválni.

 

Nem hogy abszolválom azóta, de fokoztam is saját akaratomból a helyzetet, ugyan is kis családunk gazdagodott egy új taggal, Kleoval. Ő egy kölyök vizsla, mindig is vágyam volt egy ilyen kutya, és nem csalódtam, mert egy kis szeretetgombóc személyében érkezett hozzánk, és boldogítja azóta is életünket. És két kutya az már mennyiség, nem lakásba való, így elköltöztünk egy kisebb kertes házba, hogy legyen lehetőségük a szabad levegőn tartózkodni nap közben is, míg nem vagyunk otthon. Aztán, ezzel egy ütemben le kellett cserélni az autónkat. Korábban egy két személyes cabrioval jártam, de mivel ez sem volt éppen kutyabarát, választottunk helyette egy kombit, amiben kényelmesen elférünk mindannyian, csomagostól is, ha éppen mondjuk, utazni támadna kedvünk.

 

Az autóhoz szerencsére nagyon jó áron jutottunk hozzá, mert egy barátunk árulta éppen. Nem volt semmi baja, csak fiatalabbra akarta cserélni, de sürgősen, így alkalmi vételnek tekintettem, és azonnal belementem az üzletbe. A vásárlás után, természetesen az első utunk a szervizbe vezetett, hogy átnézessem, minden rendben van-e rajta.

 

A barátomtól azt az információt kaptam, hogy az autónak a világon semmi baja, és semmit nem kell vele csinálni, csak használni, és mivel nem vagyok gyakorlott autó vásárló, így én ezt el is hittem. Még szerencse, hogy életem kicsi párja erőltette, hogy menjünk el a szervizbe, a biztonság kedvéért nézessük, mert lehet, hogy olyan baja van, amiről a barátom sem tud, és ez így is lett.

 

Az autó motorikusan kiváló állapotban volt, mint ahogyan az előző gazdája állította, de a forgó. kopó alkatrészek közül néhány már megérett a cserére, és mindenképpen javasolta a szerelő, hogy cseréljük le az abroncsokat is.

 

Emlékeztem, hogy a barátom azt mondta, a kerekek jó állapotban vannak, nem igazán használta őket, és ez így is volt, viszont azt elfelejtette hozzátenni, hogy 8 évvel ezelőtt vásárolta őket, és ennyi idő alatt a gumi, használat nélkül is elérik, és tönkre megy. Majdnem biztos voltam benne, hogy neki fogalma sem volt erről, szóval amint kijöttem a szerelőtől, fel is hívtam és tájékoztattam a fejleményekről. Persze, sűrűn kérte az elnézéseket, de én nem haragudtam rá, csak azt szerettem volna, hogy nehogy baja essen abból adódóan, hogy nem figyel oda erre.

 

A szervizben szerencsére ajánlottak egy helyet, ahonnan jó áron, és egyszerűen lehet beszerezni a megfelelő abroncsokat. Még a laikusok számára is nagyon logikus keresővel rendelkezik az oldal, és akciós nyári gumik egész hada várja az érdeklődő vásárlókat.

 

Mivel én nem vagyok szakértő, nagyon hasznosnak találtam az informatív weboldalt, és nagyon elégedett voltam a kiszállítás gyorsaságával, és az általam megrendelt termék minőségével is, így később még nagyobb meggyőződéssel tudtam ajánlani az oldalt.

 

Szóval most már minden adott ahhoz, hogy kis családunk boldogan élje kényelmes kis életét. A környezet és a járművünk is abszolút alkalmas arra, hogy mindenki komfortosan mozogjon életünk terében.

akciós nyári gumik

És azt is meg kell említenem, hogy ezek a változások előre mozdították azt is, hogy elkezdjünk gondolkodni egy valódi kis gyermek világrahozatalán. Nagy boldogságunkban végül is jó helye lenne a kis krapeknak, és a járművünk is elég biztonságos és kényelmes feltételeket szab az új kezdetnek.

 

Ez persze még a jövő zenéje, de mégis elérhető a közelsége a dolognak, és mozgatórugója ez a terv az életünk még rendezettebb koordinálásának. Hiszen abban a családban, ahol két kutya jelenléte ilyen módon változtatja a paramétereket, hogyan is lehetne rossz dolga egy gyermeknek?