Macskás csajok találkozója

Van egy baráti köröm, akivel a legnagyobb közös témánk a macskák. Akinek van macskája az tudja, hogy mennyi jó sztorit, vicces helyzetet és örömet tud okozni egy cica. És jó néha összejönni hasonló gondolkodású emberekkel és elmesélni a legújabb történéseket, megosztani a boldog perceket. 

Most is össze jöttünk egy kedves, hangulatos kávéházban, hogy megvitassuk az élet nagy dolgait, és persze megmutogassuk a legújabb képeinket a cicánkról, hogy már megint bebújt a zoknis fiókba. Öten voltunk, a hatodik aki még szokott csatlakozni a társasághoz nem tudott eljönni, mert családi hétvégére ment. 

Mindenki kikérte a kedvenc kávéját és sütiét. Jónak ígérkezett a hangulat. Kint zord idő volt, de bent a kávézóban ropogott a tűz és átmelegített minket a forró kávé és a finom illatok kavalkádja. El is kezdtünk beszélgetni. Mindenki elmesélte hogy hogy alakul éppen az élete, mit csinál amikor épp nem a macskájával foglalkozik, stb. 

Zoé például elmondta, hogy babát vár. Ennek nagyon megörültünk és gratuláltunk is neki egyből. Megkérdeztünk, hogy bírja a kismamaságot, nem izgul-e. Mondta hogy de, nagyon izgul. Ugyanis nemrég kiderült, hogy nem is csak egy babája lesz, hanem egyből egy ikrek. És persze nagyon örül ennek, de azért kicsit meg is ijedt, mert két gyerek kétszer akkora felelősség. És a mindenféle kockázat is nagyobb ikreknél. Nem is beszélve, az olyan hétköznapi gondokról, hogy egyszerre mindig két gyerekkel kell majd foglalkozni, etetni, sétálni…

Átéreztük a problémáját. Főleg én. A nővéremnek is ikrei vannak, és ő is átment ezeken két évvel ezelőtt. Elmondtam hát Zoénak, hogy nem kell aggódni, mert két gyerek kétszer akkora boldogságot is jelent, és rengeteg segítség van arra, hogy hogyan lehet őket jól felnevelni. Vannak például erre kialakított testvér babakocsik. 

Testvér babakocsi? Ezen mindenki elámult. Ezért belemélyedtem hát a dolog elmagyarázásába. A nővérem talált egy remek weboldalt, ahol jó árban és nagy választékban vannak testvér babakocsik. És igazán jó és megbízható a minőség is. 

Ezek a babakocsik kielégítenek minden igényt, ami csak felmerülhet a babkocsi vásárlás során. A kerekek felfújhatóak és masszívak, hátul dupla felfüggesztéssel. Minden terepen kiállják a próbát. Továbbá állíthatóak és szerelhetőek is az igényeknek megfelelően. 

A mózeskosár részek leszerelhetőek és állíthatóak attól függően, hogy a babák felénk nézzenek, vagy inkább menetiránnyal szemben. Sőt, ki lehet cserélni sport ülésre is, hogy ha nagyobbak lesznek, ne kelljen új babakocsit venni. Így sokáig hasznát vehetjük, ha már egyszer megvettük. 

Teljesen biztonságos is, öt pontos biztonsági öv rendszerrel van felszerelve, továbbá van benne kiesés gátló, ami öko bőrrel van bevonva. Véd az esőtől, a széltől, a naptól és még szúnyoghálót is lehet rátenni, hogy ne csipkedjék össze a babáinkat a mindenféle bogarak. 

Ezek a babakocsik a mi kényelmünket is szolgálják. Kényelmes táskák és tágas bevásárló részek is megtalálhatóak rajtuk, amik segítenek a babák holmiját vagy épp a boltban vett dolgokat szállítani. A fogantyú is öko bőrrel van bevonva, így nyújt tökéletes kényelmet, és lehet állítani a magasságunknak megfelelően. 

Nagyon megtetszett Zoénak ez a csomó jó dolog, nem is tudta eddig, hogy léteznek ilyen babakocsik, amik minden kritériumnak megfelelnek, mert egyszerre praktikusak, biztonságosak, és kényelmesek is, mind a babák, mind a mamák számára. Sőt, ezek a babakocsik még szépek is, sok desinge-ból lehet válogatni, hogy mindenki megtalálja a leginkább hozzáillőt – fűztem hozzá. 

Hát ez nagyszerű!- mindenki lelkesedett. Zoé is megnyugodott, hogy most már legalább ezzel az információval nagyobb biztonságban érzi magát, hiszen már tudja hogy hol kell elkezdeni a babaholmik vásárlását. Mondtam neki, hogy nyugodtan kérdezzen ha nagyon elveszettnek érzi magát, mert elég sok mindent tudok már a dologról így a nővérem lévén. 

Ezután visszatértünk a kedvenc cicás témáinkhoz. Folytattuk ezt a fonalat és mindenki elmesélte hogy mit vett a cicájának a közelmúltban. Persze egy macska mégsem olyan mint egy gyerek. Mégis, olyan mintha mindannyian egy kicsit anyukák lennénk. De a barátnőnk, Zoé nemsokára tényleg anyuka lesz! Kíváncsi vagyok, hogy fognak majd kijönni a kicsik az otthon lévő cicákkal…