Sanyival mi legyen?

Kis kedvencünkre Sanyi cicára sokat vártunk, illetve sokat gondolkodtunk azon, hogy örökbe fogadjuk -e. Nagyon hányattatott sorsa volt, sokat kellett nélkülözni, előző gazdája nem bánt vele jól, míg végül állatmenhelyen kötött ki. Ha még lett volna a régi gazdájának is oka arra, hogy szegény Sanyit az utcára tegyen, hogy örökbefogadásakor még nem volt szobatiszta, vagy nagyon sokat nyávog, illetve rondán eszik és nem tudja az almot használni. De egy gondos gazdi dolga, hogy erre megtanítsa a kis házi kedvencét. Miután mérlegeltük mindezt, Sanyit befogadtuk a kis garzonunkba a párommal.  Éppen megszoktam már a kis helyét és beilleszkedett közénk Sanyi, amikor is a kis lakáskából egy nagyobb házba, egy kertes házba költöznénk.

Ennek persze az a feltétel, hogy a mostani lakást nagyon jó áron el tudjam adni. De mindvégig nagy dilemma, hogy mi lesz Sanyival a kertes házban, mikor nincs ilyesmihez szokva.

Sokáig gondolkodtam, hogy hogyan is kellene meghirdetnem a lakást, frappáns címszavakkal, hogy eladó lakás debrecen, vagy debreceniek figyelem itt egy szuper lehetőség. Az is fejtörést okozott, hogy milyen felületeken kezdjem meg az árusítását.
Ekkor találtam egy remek oldalt, ahol mindenféle hirdetést is fel lehet adni, eladó lakásét is. Több sem kellett részemről, regisztráltam az oldalra, személyes adatok kitöltését követően, már kezdődhetett is a lakás paramétereinek leírása, nagyon bőven kifejtettem ez nekem is szokott segíteni, főleg akkor, amikor tudom, hogy rengeteg eladó lakás van Debrecenből. Ez talán a leendő vásárlók figyelmét is felkeltik, vagy aki csak nézelődik, annak az én leírásom alapján kedve is támad megvenni a kis lakásomat. Nagyon részletesen mindenre kitértem a lakás ismertetése alkalmával, fiatalos környéken ám, mégis csendes utcában eladó lakás Debrecenben volt a cím mondatom.

Mivel ennek a remek ingyenes hirdetések feladó oldalnak az a hitvallása, hogy a vásárlók minden téren előnyt élveznek, és az ő igényeit és elvárásait kell kiszolgálnia az eladóknak. Ez rendben is van, és mindezekhez remek felületet biztosít. Én is a leírásban bőven kifejtettem a lakás paramétereit. Van tárhely a lakásról készült képeknek, hogy a döntést még jobban elősegítse a cég, ez egy remek lehetőség, hogy a vásárlást ösztönözni tudja. Mivel meg kell adni, hogy hol helyezkedik el az ingatlan, és a keresők rá tudnak erre szűrni, ez egy remek megoldás, hogy ha valaki eladó lakást Debrecenben keres, akkor annak lehetősége van, hogy csak a debreceni ingatlanokat hozza fel a szűrő. szuper lehetőség ez mind a két fél részére, akár a vevő, de akár az eladó oldalon áll az ember.

Mivel én is nemsokára a vevő oldalon fogok állni, ezért igyekeztem teljesen korrekt lenni, az ügyben, hogy a vevőim minden tekintetben informálva legyenek, akár a ház felújításait illetően, vagy hogy éppen mekkorák- négyzetméternyire a szobák. Milyen az alaprajza, és hogy lehet esetlegesen átalakítani. Ha versenyben szeretnék lenni az eladó lakás Deberncenben kategóriákban, és a helyi ingatlanokkal felvenni a kesztyűt, mindenképpen sok információ megosztással próbáltam apellálni, hogy amint elolvassák a kis lakásom jellemzését rögtön bele szeretnek és meg szeretnék venni.

Nagyon kedves telefonhívásokat kaptam, hogy megnéznék a lakást, jó pár jelentkezőnek meg is mutattam. Végre olyan is érkezett, akinek nagyon komolyak voltak a szándékai és ajánlatot is tett, majd pár napra rá megegyeztünk az árban és a kiköltözés feltételeiben.

Majd miután minden papírozás véghez ment, megemlítette, hogy hogy örül, hogy ezen az oldalon megtalálta az én eladó lakásomat, és hogy milyen jók a szűrők az oldalon, egy remek hirdetős oldal, melyen könnyűszerrel találta meg a kis lakásom. Én is elmeséltem neki, hogy a másik eladói oldalról is nagyszerűen működik az oldal, nagyon jó, hogy ingyenes a felület és hogy vevőösztönzés érdekében mennyi mindent fel tudtam tölteni a lakásról, és ezáltal kedvezőbbé tettem azt. Mindenkinek csak ajánlani fogjuk ezt a remek lehetőséget, amit az online hirdető felület biztosít, ebben mind a ketten egyet értettünk.