Vakarcs, a kiscicám és anyu új swarovski fülbevalója

Cica kerestetik. Én világ életemben kutyás voltam, amíg a szülői fészekben laktam mindig volt kutyám, azonban mikor elköltöztem és a párommal egy lakást vettünk magunknak, oda nem volt szívem kutyát hozni. Tudom, hogy sokan tartanak kutyát panelben is, ráadásul kellő mennyiségű sétáltatással és törődéssel az eb is meg tudja szeretni azt a környezetet, de nekem ahhoz nem volt szívem. Arról nem is beszélve, hogy a párom is, Feri, illetve én is, reggel elmegyünk a munkahelyünkre és csak késő délután jövünk haza, szóval kevés a szabadidőnk.

ékszershop swarovski fülbevalóMivel nagyon hiányoztak az állatok, felvetettem Ferinek, hogy mit szólna ahhoz, ha örökbe fogadnánk egy kiscicát. Legnagyobb meglepetésemre azt felelte nekem, hogy ő mindig is imádta a cicákat, szóval vágjunk bele. Némi internetes utánajárás után találtam is egy honlapot, ahol apró, gazdi kereső cicák vannak és szinte mindegyik kis csöppségtől majd elolvadtam.

Anyu közelgő szülinapja

Miközben nézegettem a kis cirmosok képeit, eszembe jutott, hogy anyukámnak nemsokára születésnapja lesz és nem ártana ha kinéznék neki is valami kedves ajándékot. Sajnos ebben az esetben a cica nem jöhetett számításba, van már anyuéknál elég háziállat, nem hiányzik nekik még egy cica is.

Találtam egy remek honlapot, ahol gyönyörű swarovski fülbevalókat árulnak. Nagyon megörültem ennek a honlapnak, mivel anyukám imádja a csillogós ékszereket, ráadásul a fülbevalók mindig is nagy kedvencei voltak. Éppen ezért, úgy gondoltam, hogy keresve sem találhatnék jobb ajándékot neki egy swarovski fülbevalónál.

Átnéztem a honlap kínálatát és szebbnél szebb fülbevalókat találtam. Kör alakút, virág alakút, szív alakút, négyzet alakút, illetve csomó lógósat is annyi féle alakzatban, hogy felsorolni is nehéz lenne. Gondolom azt hozzá sem kell tennem, hogy mivel mindegyik swarovski fülbevaló, ezért gyönyörűen csillogó kristályokkal vannak beborítva ezek az ékszerek. Habár én annyira nem vagyok a csillogás híve, még nekem is megakadt a szemem az egyik kis diszkrét, fehér színű darabon. Habár most nem rendeltem meg magamnak, de nem tartom kizártnak, hogy a jövőben megveszem, mert nagyon megtetszett.

A választás nehézsége

A bőség zavarában találtam magam, mind a cicák, mind a fülbevalók terén, de elhatároztam, hogy összeszedem magam és döntést hozok. Anyu ajándékát sikerült elsőre kiválasztanom, egy rózsaszín, szív alakú kristályos swarovski fülbevalót választottam neki. Miért pont ezt? Mert a szív kifejezi, hogy mennyire szeretem őt, a szín pedig azért lett rózsaszín, mert az az egyik kedvence.

Miután kiválasztottam a fülbevalót gyorsan meg is rendeltem, és másnap már át is tudtam venni személyesen a cég irodájánál. Boldog voltam, mert élőben is ugyan olyan szép volt, mint a képen, szóval alig várom már, hogy átadhassam neki.

És mi a helyzet a cicával? Ahogy nézegettem a gazdit kereső macskák képeit, megakadt a szemem az egyik kis apróságon. Korom fekete volt, zöld szemekkel és játékos tekintettel. Egyből elő is vettem a telefonomat és felvettem a kapcsolatot az illetékesekkel, mert eldöntöttem, hogy az a cica az enyém lesz!

Az új családtag

Szerencsém volt, mivel az internetes keresgélés másnapján nem csak anyu swarovski fülbevalóit vehettem át, hanem a kiscicáért is elmehettem. Még csak néhány napja van nálunk, de Ferinek és nekem is egyből belopta magát a szívünkbe.

Tudjátok, hogy neveztük el? Vakarcs lett a becsületes neve, hiszen olyan kis picike. Persze, idővel ha elkezd nőni, akkor már nem lesz ilyen apró, de Freivel egyetértettünk abban, hogy ennél jobb nevet ki sem tudnánk találni neki.

Remélem, nem fogja apró darabokra szedni a lakást, bár tudom, hogy a cicák hajlamosak ilyesmire. Sebaj. Annyira édes, hogy még azt is megbocsátanám neki, ha megrongálná a kedvenc cipőimet.

A biztonság kedvéért anyu ajándék fülbevalóit azért olyan helyre tettem, ahol Vakarcs biztos nem találhatja meg.